Concert CASUAL BAND la Filarmonica OLTENIA!

cd bogdan uta final (2)

 

“Sambata 13 dec. 2014, ora 19.00, in premiera, Casual Band interpreteaza 5 dintre compozitiile sale in cadrul Festivalului International CRAIOVA MUZICALA 41! Nu va lipsi nici muzica preferatilor lor: Aretha Franklin, Stevie Wonder, Bee Gees, Earth Wind and Fire, and more….

Prin potentialul muzical improvizatoric, usurinta cu care imbina stilurule muzicale precum si muzicenii implicati (o parte artisti instrumentisti Filarmonica OLTENIA), CASUAL BAND este considerata de multi ca fiind cea mai complexa trupa din Craiova!”

Va fi o seara cu muzica soul, funk, gospel and more…asa cum ne-au obisnuit cei de la „CASUAL BAND”. Invitat special va fi Adrian SIMA (Brasov) – pian electric. Prin potentialul muzical improvizatoric, usurinta cu care imbina stilurile muzicale precum si muzicienii implicati (o parte, artisti instrumentisti Filarmonica Oltenia), „CASUL BAND” este considerata de catre multi ca fiind cea mai complexa trupa din Craiova!

De mentionat este si faptul ca sunt semifinalisti la “Romanii au talent” in 2015! In cadrul concertului de sambata, „CASUAL BAND” va interpreta in premiera compozitiile proprii de pe albumul ce va urma sa fie lansat: “NUMAI A TA…” Amintim ca formatia a fost fondata in septembrie 2013 de catre saxofonistul Bogdan UTA si i-am putut asculta in cluburile craiovene sau cu prilejul unor evenimente importante gazduite de catre Primaria Craiova, Filarmonica Oltenia, Camera de Comert si Industrie, Duma Gas, Civitas, Provimi Romania, Polystart, s.a

– See more at: http://www.dubluimpact.ro/component/k2/semifinalistii-la-romanii-au-talent-casual-band-intr-un-concert-de-exceptie-la-filarmonica-oltenia#sthash.ISiUKpEe.dpuf

 

2014-12-13 casual band-

Leave a Comment