Centrul Cultural Craiova – din toamnă dă startul la proiecte frumoase și atractive

 

“Bogdan UȚĂ și CASUAL BAND au cântat, vineri, 29 iunie, din nou în direct la ‘VORBEȘTE LUMEA’ ProTV, după numai o lună de la ultima apariție. Bogdan UȚĂ a oferit în emisiune, Adelei și lui Cove, primele creații din cadrul Centrul Cultural Craiova.

Asociația Centrul Cultural Craiova a fost de curând înființată și are ca scop dezvoltarea programelor de voluntariat și implementarea proiectelor cultural-educaționale.

“Arta înseamnă frumos, iar educația în acest sens ne face mai buni, mai creativi. A cânta la un instrument, a picta sau a interpreta un rol într-o piesă de teatru, contribuie foarte mult în dezvoltarea armonioasă a creierului și a simțirilor. Din proiectele noastre culturale fac parte concerte, spectacole, festivaluri sau concursuri menite să contribuie la viața culturală a Craiovei.

În curând mai multe informații despre cele prezentate și, de asemenea, din toamna acestui an, Centrul Cultural Craiova va avea un sediu unde craiovenii de toate vârstele se pot bucura de proiectele noastre”, a declarat Bogdan UȚĂ, președintele Asociației Centrul Cultural Craiova.”

 

autor: Madalina BALAN

OLTENIA 24 – 02.07.2018

 

 

Leave a Comment